I Metalhuset har vi mulighed for at afskærme borgere med behov for afskærmning, struktur og tydelig kommunikation visuelt eller verbalt.

Vi har fokus på, at give borgerne en hverdag tilpasset den enkeltes ressourcer og behov. Struktur er for nogle nøgleordet for en "god hverdag".

I Metal-huset har vi også tilknyttet borgere, som har mange ressourcer og "rummer" at være i et miljø, hvor der "sker afvigelser". Borgerne oplever, at være en del af et fællesskab, hvor der er brug for alle.

Der løses mangeartede opgaver som eksempelvis at lave kaffe, dække bord, opvask, rengøring samt pasning af de ydre omgivelser ved Metal-huset.

Der er aktiviteter som f.eks. brændeplads, lettere produktionsopgaver for forskellige lokale virksomheder. Der er en fast ugentlig maddag og der planlægges forskellige arrangementer ved højtider.

I Metalhuset er der særlig fokus på motion og sundhed. Der er en forventning om, at alle deltager i morgen gåturen samt motion om tirsdagen. Den ugentlige maddag tager afsæt i sund kost.

Publiceret 18-02-2020